Romescokastike

Romescokastike


Puljonki® Kermainen Paprikakastike, paahdetut mantelit, leipäkrutongit, piment d'espelette ja sherryviinietikka muodostavat tämän monipuolisen kastikkeen pohjan. Se sopii erinomaisesti dippikastikkeeksi, grilliruokien lisukkeeksi, voileivän päälle tai tapaspöytään.

Ingredients

10 persons

  • 1 l Puljonki® Kermainen Paprikakastike
  • 350 g paahdettuja manteleita
  • 350 g leipäkrutonkeja
  • 1 tl Piment d’espelette
  • 45 g sherryviinietikkaa
  • 350 g oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Preparation

  1. Kiehauta Paprikakastike ja anna sen jäähtyä muutama minuutti. Lisää sitten paahdettu manteli, leipäkrutongit, piment d’espelette, sherryviinietikka ja oliiviöljy.
  2. Sekoita ainekset tehosekoittimessa. Saat sileämmän kastikkeen sekoittamalla sitä pidempään.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa hieman vettä, jos kastike on liian sakeaa.

Vinkki: Romesco on parhammillaan seuraavana päivänä kun maut ovat tiivistyneet.

Products used in the recipe

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.