Sauce africaine
Ingredients
10 persons
- 100 g tuoreita kypsiä tomaatteja kuutioina
- öljyä
- 500 g Puljonki® Sauce Espagnole Special
- Tabasco-kastike
- suolaa ja pippuria
- 50 g punaista paprikaa kuutioina
- 50 g vihreää paprikaa kuutioina
- 15 g tuoretta jalapeñoa hienonnettuna
- 20 g salottisipulia, hienonnettuna
- 40 g viipaloitua kevätsipulia
- 50 g puolikkaita kirsikkatomaatteja
- yrttejä, pilkottuina
Preparation
- Lisää kuumaan kattilaan hieman öljyä ja paahda tuoreita ja kypsiä tomaatteja, kunnes ne saavat hieman väriä.
- Lisää Puljonki® Sauce Espagnole Special ja keitä tomaattien kanssa koko ajan sekoittaen.
- Mausta pohja hyvin tabascolla, suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
- Lisää kaikki hienonnetut vihannekset ja yrtit lämpimään pohjaan, keitä 1 minuutti ja tarjoile.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.