Sauce africaine

Sauce africaine


Sauce Africaine on monipuolinen kastike kalan, siipikarjan tai grillatun lihan kanssa. Värikkäässä ja herkullisessa kastikkeessa yhdistyvät Puljonki® Sauce Espagnole -kastike, tuoreet vihannekset ja yrtit. Voit säätää tulisuutta ja makua lisäämällä chiliä tai jalapeñoa.

Ingredients

10 persons

  • 100 g tuoreita kypsiä tomaatteja kuutioina
  • öljyä
  • 500 g Puljonki® Sauce Espagnole Special
  • Tabasco-kastike
  • suolaa ja pippuria
  • 50 g punaista paprikaa kuutioina
  • 50 g vihreää paprikaa kuutioina
  • 15 g tuoretta jalapeñoa hienonnettuna
  • 20 g salottisipulia, hienonnettuna
  • 40 g viipaloitua kevätsipulia
  • 50 g puolikkaita kirsikkatomaatteja
  • yrttejä, pilkottuina

Preparation

  1. Lisää kuumaan kattilaan hieman öljyä ja paahda tuoreita ja kypsiä tomaatteja, kunnes ne saavat hieman väriä.
  2. Lisää Puljonki® Sauce Espagnole Special ja keitä tomaattien kanssa koko ajan sekoittaen.
  3. Mausta pohja hyvin tabascolla, suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
  4. Lisää kaikki hienonnetut vihannekset ja yrtit lämpimään pohjaan, keitä 1 minuutti ja tarjoile.

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.