Sauce bordelaise

Sauce bordelaise


Tämä klassinen, voimakas kastike valmistetaan yhdistämällä Puljonki® Punaviinikastike ja Puljonki® Sauce Espagnole, Premium Punaviini- ja portviinireduktioon ja kuullotettuun salottisipuliin. Saat ylimääräisen makuelämyksen lisäämällä joukkoon paahdettua naudanluuydintä. Sauce Bordelaise sopii täydellisesti kaikenlaisten liharuokien seuraksi. Lisäämällä hieman tryffelitahnaa muutat sen helposti syväksi tryffelikastikkeeksi.

Ingredients

10 persons

  • 50 g hienonnettua salottisipulia
  • voita
  • 400 g Puljonki® Keittiömestarin Punaviinikastike
  • 300 g Puljonki® Sauce Espagnole Special
  • 45 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • suolaa ja pippuria
  • naudan luuydintä

Preparation

  1. Kuullota hienonnettua salottisipulia voissa, kunnes se on pehmeää ja läpikuultavaa.
  2. Lisää Puljonki® Keittiömestarin Punaviinikastike, Puljonki® Sauce Espagnole Special ja OSCAR® Punaviini & Portviini Reduktio.
  3. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
  4. Mausta vastajauhetulla pippurilla ja suolalla.
  5. Lisää paahdettu naudanluuydin.

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota

Uusivuosi Puljongin kanssa

Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.