Sauce bordelaise
Ingredients
10 persons
- 50 g hienonnettua salottisipulia
- voita
- 400 g Puljonki® Keittiömestarin Punaviinikastike
- 300 g Puljonki® Sauce Espagnole Special
- 45 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
- suolaa ja pippuria
- naudan luuydintä
Preparation
- Kuullota hienonnettua salottisipulia voissa, kunnes se on pehmeää ja läpikuultavaa.
- Lisää Puljonki® Keittiömestarin Punaviinikastike, Puljonki® Sauce Espagnole Special ja OSCAR® Punaviini & Portviini Reduktio.
- Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
- Mausta vastajauhetulla pippurilla ja suolalla.
- Lisää paahdettu naudanluuydin.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.
Inspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.