"Savu" tuorejuustoa ja...

"Savu" tuorejuustoa ja manteleita


Tarjoiluehdotus: Kanssa uusien perunoiden, lipstikkaöljyn ja suikaloidun retiisin kera.

Ingredients

10 persons

Tuorejuustoa:

  • 2 l piimää
  • 2 l hapankermaa
  • 5 dl tummaa olutta
  • OSCAR® Savu Maku mauste

Savunmakuiset mantelit:

  • 500 g manteleita
  • 0,5 dl vettä
  • 0,5 dl OSCAR® Savu Maku mauste 

Preparation

Tuorejuustoa:

  1. Lämmitä piimä, hapankerma ja olut 45° asteiseksi. Kaada massa harsokankaan päälle ja anna valua yön yli kunnes harson päällä onvain kiinteää juustomassaa.
  2. Mausta massa OSCAR® Savu Maku mauste ja siirrä pursotinpussiin.

Savunmakuiset mantelit:

  1. Levitä mantelit uuninpellille veden ja OSCAR® Savu Maku mauste kanssa. Paahda 140° asteisessa uunissa 60 minuuttia.
  2. Käännä manteleita 20 minuutin välein. 

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.