"Savu" tuorejuustoa ja manteleita
Ingredients
10 persons
Tuorejuustoa:
- 2 l piimää
- 2 l hapankermaa
- 5 dl tummaa olutta
- OSCAR® Savu Maku mauste
Savunmakuiset mantelit:
- 500 g manteleita
- 0,5 dl vettä
- 0,5 dl OSCAR® Savu Maku mauste
Preparation
Tuorejuustoa:
- Lämmitä piimä, hapankerma ja olut 45° asteiseksi. Kaada massa harsokankaan päälle ja anna valua yön yli kunnes harson päällä onvain kiinteää juustomassaa.
- Mausta massa OSCAR® Savu Maku mauste ja siirrä pursotinpussiin.
Savunmakuiset mantelit:
- Levitä mantelit uuninpellille veden ja OSCAR® Savu Maku mauste kanssa. Paahda 140° asteisessa uunissa 60 minuuttia.
- Käännä manteleita 20 minuutin välein.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.