Shoyu Ramen

Shoyu Ramen


Ingredients

5 persons

  • 2 suurta valkosipulinkynttä
  • 30 g tuoretta inkivääriä
  • 1 l Puljonki® Signature Kanaliemi
  • 5 dl Puljonki® Signature Vasikkaliemi
  • 10 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste
  • ½ punainen chili
  • 45 ml soijakastiketta, vähäsuolaista
  • kalakastiketta
  • 60 ml miriniä

Ehdotuksia muiksi ainesosiksi:

  • chachua (porsaanlihaa)
  • siitakesieniä
  • kevätsipulia
  • pak choita
  • soba-nuudeleita
  • ituja
  • retiisejä
  • mustia seesaminsiemeniä
  • shoyu tamago (soijakastikemunia) 

Preparation

  1. Kuori ja siivuta valkosipulit, inkivääri ja chili.
  2. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Anna ramenin kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia. Anna vetäytyä tunnin ajan.
  3. Siivilöi ramenkeittopohja. Kuumenna se ja kaada lihan, käsiteltyjen vihannesten ja keitettyjen sobanuudeleiden päälle.
  4. Koristele iduilla, retiiseillä, kevätsipulilla, sesaaminsiemenillä ja shoyu tamagolla. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.