Shoyu Ramen
Ingredients
5 persons
- 2 suurta valkosipulinkynttä
- 30 g tuoretta inkivääriä
- 1 l Puljonki® Signature Kanaliemi
- 5 dl Puljonki® Signature Vasikkaliemi
- 10 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste
- ½ punainen chili
- 45 ml soijakastiketta, vähäsuolaista
- kalakastiketta
- 60 ml miriniä
Ehdotuksia muiksi ainesosiksi:
- chachua (porsaanlihaa)
- siitakesieniä
- kevätsipulia
- pak choita
- soba-nuudeleita
- ituja
- retiisejä
- mustia seesaminsiemeniä
- shoyu tamago (soijakastikemunia)
Preparation
- Kuori ja siivuta valkosipulit, inkivääri ja chili.
- Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Anna ramenin kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia. Anna vetäytyä tunnin ajan.
- Siivilöi ramenkeittopohja. Kuumenna se ja kaada lihan, käsiteltyjen vihannesten ja keitettyjen sobanuudeleiden päälle.
- Koristele iduilla, retiiseillä, kevätsipulilla, sesaaminsiemenillä ja shoyu tamagolla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.