Sieni fumé (vegaani)
Ingredients
10 persons
- 3 l Puljonki® Signature Kasvisliemi
- 1 kg herkkusieniä
- 4 kpl salottisipulia
- 4 kynttä valkosipulia
- 5 dl omenamehua
- sherryetikkaa
- laakerilehti
Preparation
- Valmistele herkkusienet, valkosipuli ja salottisipuli.
- Laita Puljonki® Signature Kasvisliemi, sienet ja sipulit kannelliseen gastrovuokaan, anna olla uunissa yön yli 80 °C.
- Valmista kastike, lisää sherryetikkaa maun mukaan.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele timjamiöljyllä.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.