Sieni fumé (vegaani)

Sieni fumé (vegaani)


Käyttö: Kuten consommé tai keitto, sopii syksyn ruoka-annoksiin, joissa on voimakas ja intensiivinen maku. Tarjoiluehdotus: Paistettujen huhtasienten, paahdettujen sipulien, piemonten hasselpähkinöiden, timjamiöljyn, hiivaemulsion ja salvian versojen kanssa.

Ingredients

10 persons

  • 3 l Puljonki® Signature Kasvisliemi
  • 1 kg herkkusieniä
  • 4 kpl salottisipulia
  • 4 kynttä valkosipulia
  • 5 dl omenamehua
  • sherryetikkaa
  • laakerilehti 

Preparation

  1. Valmistele herkkusienet, valkosipuli ja salottisipuli.
  2. Laita Puljonki® Signature Kasvisliemi, sienet ja sipulit kannelliseen gastrovuokaan, anna olla uunissa yön yli 80 °C.
  3. Valmista kastike, lisää sherryetikkaa maun mukaan.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele timjamiöljyllä. 

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.