Simpukkakastike
Ingredients
10 persons
- 40 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
- 200 g valkoviiniä
- 6 dl vettä
- 4 dl kermaa
- 1 sitruunan kuori
- 4 vartta tilliä
- pitkäpippuria
- halutessasi 4 osteria
Preparation
- Vähennä valkoviini puoleen ja lisää kaikki ainekset kermaa ja ostereita lukuun ottamatta. Anna fondin kiehua hiljalleen, jotta maku paranee.
- Siivilöi ja lisää kerma.
- Sekoita juuri ennen tarjoilua 4 osteria (mieluiten veden kanssa) kastikkeeseen sauvasekoittimella.
- Tarjoa halutessasi tuoreen hienonnetun tillin kanssa esimerkiksi uppopaistetun kalan kastikkeena.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.
Inspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.