Simpukkakastike

Simpukkakastike


Valkoviinipohjainen, kevyttä kermakastiketta simpukoiden kanssa. Maustettu ostereilla, kermaa, sitruunaa ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste. Sopii erinomaisesti esimerkiksi höyrytetylle vaalealle kalalle. 1–1,2 litraa kastiketta.

Ingredients

10 persons

  • 40 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
  • 200 g valkoviiniä
  • 6 dl vettä
  • 4 dl kermaa
  • 1 sitruunan kuori
  • 4 vartta tilliä
  • pitkäpippuria
  • halutessasi 4 osteria 

Preparation

  1. Vähennä valkoviini puoleen ja lisää kaikki ainekset kermaa ja ostereita lukuun ottamatta. Anna fondin kiehua hiljalleen, jotta maku paranee.
  2. Siivilöi ja lisää kerma.
  3. Sekoita juuri ennen tarjoilua 4 osteria (mieluiten veden kanssa) kastikkeeseen sauvasekoittimella.
  4. Tarjoa halutessasi tuoreen hienonnetun tillin kanssa esimerkiksi uppopaistetun kalan kastikkeena. 

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.

Inspiraatiota

Uusivuosi Puljongin kanssa

Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.