Simpukkalinguine
Ingredients
10 persons
- öljyä paistamiseen
- 50 g salottisipulia
- 1/4 valkosipulinkynsi
- 50 g kirsikkatomaatteja
- 1 dl vettä
- 100 g valkoviiniä
- 10 g OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
- chiliä
- 300 g esikeitettyä linguinepastaa
- 1 dl kermaa
- 40 g kuorittuja simpukoita (tai 200–300 g kuorellisia)
- 50 g tuoretta babypinaattia
- tuoreita yrttejä, esim. kirveliä ja tilliä
Preparation
- Paista salottisipulia, valkosipulia ja halkaistuja kirsikkatomaatteja tilkassa oliiviöljyä. Lisää valkoviini ja vähennä 50 prosenttia.
- Lisää vesi ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.
- Kiehauta ja lisää joukkoon esikeitetty linguine.
- Lisää kerma.
- Höyrytä simpukat ja kääntele ne pastan joukkoon. Lisää myös pinaatti ja yrtit.
- Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.