Sokerisuolattu lohi

Sokerisuolattu lohi


Kevyesti suolattu lohi OSCAR® Savu Maku mauste ja hovimestarinkastikkeen kanssa.

Ingredients

10 persons

Lohi:

  • 1 tuore lohi
  • 50 g sokeria
  • 50 g suolaa
  • OSCAR® Savu Maku mauste

Hovimestarin kastike:

  • 100 g makeaa sinappia
  • 25 g karkeaa sinappia
  • 30 ml OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
  • 50 g fariinisokeria
  • 25 ml valkoviinietikkaa
  • 2 dl neutraalinmakuista öljyä
  • tilliä 

Preparation

Lohi:

  1. Leikkaa lohi ja ripottele päälle suola- ja sokeriseosta. Marinoi 1 vuorokausi (mieluiten tyhjiöpussissa).
  2. Sivele päälle OSCAR® Savu Maku mauste juuri ennen tarjoilua ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.

Hovimestarin kastike:

  1. Sekoita kaikki ainekset yhteen maultaan neutraalin öljyn ja tillin kanssa.
  2. Lisää öljy ohuena nauhana, kun vatkaat/sekoitat massaa, jotta saat tasaisen kermaisen kastikkeen. Lisää halutessasi hienonnettua tuoretta tilliä juuri ennen tarjoilua.

Vinkki: Voit paistaa lohen ja sivellä päälle OSCAR® Savu Maku mauste saadaksesi lämminsavulohen koostumuksen. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.