Sokerisuolattu lohi
Ingredients
10 persons
Lohi:
- 1 tuore lohi
- 50 g sokeria
- 50 g suolaa
- OSCAR® Savu Maku mauste
Hovimestarin kastike:
- 100 g makeaa sinappia
- 25 g karkeaa sinappia
- 30 ml OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
- 50 g fariinisokeria
- 25 ml valkoviinietikkaa
- 2 dl neutraalinmakuista öljyä
- tilliä
Preparation
Lohi:
- Leikkaa lohi ja ripottele päälle suola- ja sokeriseosta. Marinoi 1 vuorokausi (mieluiten tyhjiöpussissa).
- Sivele päälle OSCAR® Savu Maku mauste juuri ennen tarjoilua ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
Hovimestarin kastike:
- Sekoita kaikki ainekset yhteen maultaan neutraalin öljyn ja tillin kanssa.
- Lisää öljy ohuena nauhana, kun vatkaat/sekoitat massaa, jotta saat tasaisen kermaisen kastikkeen. Lisää halutessasi hienonnettua tuoretta tilliä juuri ennen tarjoilua.
Vinkki: Voit paistaa lohen ja sivellä päälle OSCAR® Savu Maku mauste saadaksesi lämminsavulohen koostumuksen.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.