Suolattu sitruuna-aioli

Suolattu sitruuna-aioli


Tarjoile aioli vastaleivotun leivän tai kalan kera tai dippinä kasviksille.

Ingredients

10 persons

  • 150 g kananmunia, kokonaisia
  • 1 valkosipulinkynsi, raastettu
  • 10 g dijon-sinappia
  • 10 g sokeria
  • 50 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • 250 g oliiviöljyä
  • 250 g rypälesiemenöljyä

Preparation

  1. Laita kaikki ainesosat blenderiin, öljyä lukuun ottamatta. Lisää öljy hitaasti keskinopeudella.
  2. Lisää OSCAR® Premium Sitruunatahna, jos haluat aioliin enemmän makua. 

Vinkki: OSCAR® Premium -tahnoja voidaan käyttää emulgointiaineina emulsioissa.

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.

Inspiraatiota

Uusivuosi Puljongin kanssa

Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.