Suolattu sitruuna-aioli
Ingredients
10 persons
- 150 g kananmunia, kokonaisia
- 1 valkosipulinkynsi, raastettu
- 10 g dijon-sinappia
- 10 g sokeria
- 50 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 250 g oliiviöljyä
- 250 g rypälesiemenöljyä
Preparation
- Laita kaikki ainesosat blenderiin, öljyä lukuun ottamatta. Lisää öljy hitaasti keskinopeudella.
- Lisää OSCAR® Premium Sitruunatahna, jos haluat aioliin enemmän makua.
Vinkki: OSCAR® Premium -tahnoja voidaan käyttää emulgointiaineina emulsioissa.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.
Inspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.