Tryffelikastike

Tryffelikastike


Tryffelikastike sisältää konjakkia ja sieniä. Syvä ja intensiivinen maku. Maustettu OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopiikasvis- ja lihapohjaisille ruoille. Vegaaninen 1–1,2 litraa kastiketta.

Ingredients

10 persons

  • 2 salottisipulia
  • 2 dl konjakkia
  • 30 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
  • 30 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste
  • 175 g valkoviiniä
  • 60–100 g tryffelisalsaa (voimakkuuden mukaan)
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 100 g voita
  • 1 l vettä
  • modifioitua tärkkelystä
  • suolaa ja pippuria myllystä 

Preparation

  1. Kuullota hienonnettu salottisipuli vähässä rasvassa ja lisää konjakki ja valkoviini.Anna niiden redusoitua 50 %.
  2. Lisää sitten kaikki ainekset voita lukuun ottamatta ja suurusta. Kiehauta.
  3. Siivilöi ja sekoita tasaiseksi.
  4. Sekoita voi joukkoon juuri ennen tarjoilua. Mausta suolalla ja pippurilla.

Vinkki: Tarjoile hillottujen tryffelien tai muunlaisten sienien kera, jotta kastikkeesta tuleekoostumukseltaan hieman paksumpi. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Uusivuosi Puljongin kanssa

Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.