Tryffelikastike
Ingredients
10 persons
- 2 salottisipulia
- 2 dl konjakkia
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 30 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste
- 175 g valkoviiniä
- 60–100 g tryffelisalsaa (voimakkuuden mukaan)
- 2 rkl fariinisokeria
- 100 g voita
- 1 l vettä
- modifioitua tärkkelystä
- suolaa ja pippuria myllystä
Preparation
- Kuullota hienonnettu salottisipuli vähässä rasvassa ja lisää konjakki ja valkoviini.Anna niiden redusoitua 50 %.
- Lisää sitten kaikki ainekset voita lukuun ottamatta ja suurusta. Kiehauta.
- Siivilöi ja sekoita tasaiseksi.
- Sekoita voi joukkoon juuri ennen tarjoilua. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vinkki: Tarjoile hillottujen tryffelien tai muunlaisten sienien kera, jotta kastikkeesta tuleekoostumukseltaan hieman paksumpi.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.