Välikyljystä, fermentoitua...

Välikyljystä, fermentoitua valkosipulia ja punaviinikastiketta


Ingredients

10 persons

  • 1,2 kg riiputettua välikyljystä

Punaviinikastike:

  • 4 dl Puljonki® Punaviinikastike
  • 25 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 75 g voita
  • suolaa ja pippuria

Karamellisoitu sipuli:

  • 300 g sipulia
  • 75 g voita
  • 1 dl Puljonki® Signature Kana Fond
  • 20 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste

Lisäksi:

  • 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
  • 40 g krassia 

Preparation

  1. Lämmitä Puljonki® Punaviinikastike ja vatkaa OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna sen joukkoon.
  2. Nosta kattila pois liedeltä juuri ennen tarjoilua ja lisää voi koko ajan vatkaten. Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
  3. Poista varovasti sipulien kaksi ulointa kerrosta ja säästä ne myöhemmäksi.
  4. Paista sipulit voissa kullanruskeiksi. Lisää Puljonki® Signature Kana Fond ja keitä kompotiksi. Mausta OSCAR® Paistettu Maku mauste.
  5. Täytä säästetyt sipulit kompotilla ja kypsennä 120-asteisessa uunissa.
  6. Grillaa välikyljys haluamallasi tavalla, leikkaa ja asettele lautasille kastikkeen kanssa.
  7. Lisää lautasille myös nokare OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna ja koristele krassilla. 

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.