Välikyljystä, fermentoitua valkosipulia ja punaviinikastiketta
Ingredients
10 persons
- 1,2 kg riiputettua välikyljystä
Punaviinikastike:
- 4 dl Puljonki® Punaviinikastike
- 25 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 75 g voita
- suolaa ja pippuria
Karamellisoitu sipuli:
- 300 g sipulia
- 75 g voita
- 1 dl Puljonki® Signature Kana Fond
- 20 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
Lisäksi:
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
- 40 g krassia
Preparation
- Lämmitä Puljonki® Punaviinikastike ja vatkaa OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna sen joukkoon.
- Nosta kattila pois liedeltä juuri ennen tarjoilua ja lisää voi koko ajan vatkaten. Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
- Poista varovasti sipulien kaksi ulointa kerrosta ja säästä ne myöhemmäksi.
- Paista sipulit voissa kullanruskeiksi. Lisää Puljonki® Signature Kana Fond ja keitä kompotiksi. Mausta OSCAR® Paistettu Maku mauste.
- Täytä säästetyt sipulit kompotilla ja kypsennä 120-asteisessa uunissa.
- Grillaa välikyljys haluamallasi tavalla, leikkaa ja asettele lautasille kastikkeen kanssa.
- Lisää lautasille myös nokare OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna ja koristele krassilla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.
Inspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.