Vasikkaviillokki

Vasikkaviillokki


Ingredients

10 persons

  • 1 kg vasikanpaisti
  • 1,2 l vettä
  • 60 g OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu
  • 150 g valkoviiniä
  • 2 porkkanaa paloiteltuina
  • 1 purjo paloiteltuna
  • 3 laakerinlehteä
  • persiljaa
  • timjamia
  • maissijauhoa suurustamiseen
  • 2 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • sitruunamehua

Vihreä viillokki:

  • 1 nippu parsaa
  • 200 g punaisia helmisipuleita
  • 2 nippua porkkanaa
  • 200 g herneitä

Preparation

  1. Leikkaa vasikanpaisti isoiksi kuutioiksi.
  2. Laita vasikanliha kattilaan ja lisää vettä. Kiehauta ja kuori vaahto sen jälkeen.
  3. Lisää OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu, valkoviini, porkkanat ja purjo sekä laakerinlehdet ja hieman tuoretta persiljaa ja timjamia.
  4. Anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.
  5. Valmistele parsat, porkkanat ja helmisipulit.
  6. Siivilöi liha ja kaada liemi kattilaan.
  7. Keitä parsa, helmisipuli ja porkkana fondissa 2 minuuttia.
  8. Siivilöi fondi ja säästä rapeat vihannekset.
  9. Kiehauta fondi ja sekoita joukkoon maissijauho. Lisää kerma.
  10. Kääntele vasikanliha joukkoon ja kuumenna. Lisää sitten vihannekset ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.
  11. Tarjoa tuoreen persiljan ja uusien keitettyjen perunoiden kanssa.

Evästekäytännöt Youtube

Vasikkaviillokki kanssa OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu

Inspiraatiota

OSCAR® Luomutuotteet

Meillä on luomulaatuisia vaihtoehtoja sekä OSCAR® Fondi tiivisteet- että OSCAR® Liemijauheet -tuotteiden joukossa. Tältä sivulta saat lisätietoa kunkin tuoteryhmän luomutuotteista.