Vasikkaviillokki
Ingredients
10 persons
- 1 kg vasikanpaisti
- 1,2 l vettä
- 60 g OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu
- 150 g valkoviiniä
- 2 porkkanaa paloiteltuina
- 1 purjo paloiteltuna
- 3 laakerinlehteä
- persiljaa
- timjamia
- maissijauhoa suurustamiseen
- 2 dl kermaa
- suolaa ja pippuria
- sitruunamehua
Vihreä viillokki:
- 1 nippu parsaa
- 200 g punaisia helmisipuleita
- 2 nippua porkkanaa
- 200 g herneitä
Preparation
- Leikkaa vasikanpaisti isoiksi kuutioiksi.
- Laita vasikanliha kattilaan ja lisää vettä. Kiehauta ja kuori vaahto sen jälkeen.
- Lisää OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu, valkoviini, porkkanat ja purjo sekä laakerinlehdet ja hieman tuoretta persiljaa ja timjamia.
- Anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.
- Valmistele parsat, porkkanat ja helmisipulit.
- Siivilöi liha ja kaada liemi kattilaan.
- Keitä parsa, helmisipuli ja porkkana fondissa 2 minuuttia.
- Siivilöi fondi ja säästä rapeat vihannekset.
- Kiehauta fondi ja sekoita joukkoon maissijauho. Lisää kerma.
- Kääntele vasikanliha joukkoon ja kuumenna. Lisää sitten vihannekset ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.
- Tarjoa tuoreen persiljan ja uusien keitettyjen perunoiden kanssa.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Luomutuotteet
Meillä on luomulaatuisia vaihtoehtoja sekä OSCAR® Fondi tiivisteet- että OSCAR® Liemijauheet -tuotteiden joukossa. Tältä sivulta saat lisätietoa kunkin tuoteryhmän luomutuotteista.