Vegaaninen Norilevä ramen

Vegaaninen Norilevä ramen


Ingredients

5 persons

  • 5 dl Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 1 l Puljonki® Signature Kasvisliemi
  • 50 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 50 ml soijakastike
  • 25 g tummaa misotahnaa
  • nori-merilevää

Ehdotuksia ainesosiksi:

  • osterivinokasta
  • grillattua kevätsipulia
  • pak choita
  • pinaattia
  • enokisieniä
  • tofua 

Preparation

  1. Kiehauta kaikki ainesosat keskenään. Anna ramenin kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Jos haluat voimakkaan norimerilevän maun, lisää se joukkoon jo aikaisessa vaiheessa. Voit myös lisätä sen vasta tarjoilun yhteydessä.
  2. Kaada ramenliemi paistettujen osterivinokkaiden, kevätsipulin, pak choin, tuoreen pinaatin, enokisienten ja grillatun tofun päälle. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.