Voi-simpukkavaahto
Ingredients
10 persons
- 100 g suolatonta voita
- 1 dl vettä
- 15 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
- 2 rkl ranskankermaa (38 %)
- 2 kananmunankeltuaista
- 2 kaasupatruunaa
Preparation
- Ruskista voi kattilassa. Siivilöi ja kiehauta yhdessä veden ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste kanssa. Siirrä sivuun.
- Sekoita ranskankerma ja munankeltuaiset keskenään. Kaada simpukkavoi joukkoon ohuena nauhana ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada sifonipulloon ja lataa pulloon kaksi kaasupatruunaa.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.