Voi-simpukkavaahto

Voi-simpukkavaahto


Tarjoiluehdotus: paistettuja kampasimpukoita, Pancettaa, salottisipulia ja voi-simpukkavaahtoa.

Ingredients

10 persons

  • 100 g suolatonta voita
  • 1 dl vettä
  • 15 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
  • 2 rkl ranskankermaa (38 %)
  • 2 kananmunankeltuaista
  • 2 kaasupatruunaa 

Preparation

  1. Ruskista voi kattilassa. Siivilöi ja kiehauta yhdessä veden ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste kanssa. Siirrä sivuun.
  2. Sekoita ranskankerma ja munankeltuaiset keskenään. Kaada simpukkavoi joukkoon ohuena nauhana ja sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada sifonipulloon ja lataa pulloon kaksi kaasupatruunaa. 

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.